Alles over versdenkers

Zoek je input voor je event of artikel? Contact ons.

lisa van noorden-barterdeals


Versdenkers heeft een CRKBO-registratie (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en is hierin opgenomen voor korte beroepsopleidingen. Door deze registratie kan Versdenkers deelnemers BTW-vrij factureren (indien gewenst).

Versdenkers stimuleert strategische creativiteit in organisaties en professionals. Dat doen we met training en coaching. Het werd in 2012 opgezet door Lisa van Noorden.

Organisaties zijn vaak gericht op risicomijdend handelen. Daarom teamt Versdenkers met trainers die ook werken als acteur, kunstenaar, ontwerper of muzikant. Zij kijken vanuit onverwachte invalshoek naar de wereld en komen middels hun art practice tot nieuwe oplossingen. Door deze creativiteit strategisch in te zetten ontstaat er ruimte voor innovatie. 

Lisa en de andere trainers van Versdenkers zijn rigoureuze vrijdenkers, geworteld in kunst, theater, muziek en design. Maar ook met ruime ervaring in de corporate wereld. Het zijn uitstekende trainers met een scherp oog voor commerciële belangen. Met die brede blik verrijken ze de kennis van corporate en culturele professionals, teams en organisaties.

Met wie werkt Versdenkers

Versdenkers werkt(e) met Discovery Channel, Heineken, Greenpeace, Algemeen Dagblad, Ministerie van OCW, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Grafisch Lyceum Rotterdam, Fontys Hogeschool, Meeus, Rabobank, T-mobile, Reaal, Plan Nederland, Schuttelaar en Partners, AVRO, Ortec Finance, CBRE, Stadgenoot, Rode Kruis, Radio538, Ned.Omroep, Rutgers FPW, Vrumona, Wakker Dier, Sodexo en heel veel creatieve ondernemers.

Versdenken is een cocktail van visie, creativiteit en een shot durf

Over Lisa van Noorden.

Lisa van Noorden is creatief strateeg en beeldend kunstenaar. Ze studeerde af aan de Willem de Kooning Academie. Na 10 jaar als illustrator te hebben gewerkt volgde ze een tweede opleiding tot interaction designer. Daarmee werd zij junior designer, later artdirector. Ook werkte met veel plezier als docent op de Willem de Kooning Academie en de Haagse Hogeschool. Al die tijd bleef ze actief in de kunst, met tentoonstellingen in binnen en buitenland en kunstwerken in de openbare ruimte.

Door te werken in sectoren met op het eerste oog tegengestelde belangen zag zij in dat er veel meer creativiteit in mensen en organisaties besloten ligt dan wordt gebruikt. Met Versdenkers ontgint en activeert zij dat creatieve kapitaal.

Artikelen 
Huub Koch schreef over het werk van Lisa van Noorden en Versdenkers:
Creativiteit is in organisaties nog steeds een onderontwikkelde skill. En dààr zit de vernieuwing.
Op de Ondernemer verscheen in 2019 het interview:  Zo ontgint Versdenkers creativiteit als core business.

Ter ondersteuning van publicaties stellen we rechtenvrije foto’s beschikbaar aan pers en media. Persfoto’s en ons logo vind je via deze links. Foto’s gebruiken met naamsvermelding fotograaf.
Zip met workshop-foto’s
Zip met logo’s
Zip met foto’s van Lisa van Noorden

Voor meer informatie, foto’s of een inhoudelijke reactie neem contact op via:
Email: pers@versdenkers.nl.
Tel: 0619 598 987 (tijdens werkdagen).

Voor overige vragen verwijzen wij naar :
Blog: Versdenkers-blog
Facebook: Versdenkers Facebook
LinkedIn: Versdenkers LinkedIn
Instagram: Versdenkers Instagram
Twitter: Versdenkers Twitter
LinkedIn: Lisa van Noorden
Kunst: Lisa van Noorden

en_GBEnglish