Daarom doen zij mee aan Leading Creatives

KOM NAAR DE INFOSESSIE
Heb jij interesse in Leading Creatives en wil je meer weten? Kom dan naar één van onze informatiesessies. Of bel Lisa van Noorden op 0619 598 987.

En dit wordt er gezegd over onze andere trainingen.

Wil je weten hoe andere deelnemers trainen bij Versdenkers hebben ervaren? Op ons Youtube kanaal vind je nog veel meer videos.

Cursus Conceptontwikkeling

Wat zeggen zij?

 • Geweldige training voor communicatie generalisten om planmatig te komen tot een creatieve strategie. Er zijn bij mij luikjes open gegaan, waarvan ik niet wist dat ze er zaten. Ik verheug me op het veel meer naar ons toe trekken van het bedenken van concepten voor de strategie en daar een visie voor te ontwikkelen. We hebben ook onze denkwijzen verruimd op een manier dat we niet meer alleen het standaard lijstje met middelen zullen uitrollen. Een aanrader!

  Annemarie Moons Merkregisseur MBO Amersfoort
 • Een prima opgebouwd programma rondom professionele conceptontwikkeling. Met een echt ervaren frontvrouw, sprekende voorbeelden, prettige opdrachten en ruimte voor professionele reflectie. En dat alles op aansprekende locaties en met een boeiend en energiek gezelschap. Dank voor deze inspirerende ervaring.

  Jeroen van Oijen Lean, green & creative business coach
 • Heel gevarieerde training met verschillende invalshoeken. Goede voorbeelden, leuke interactie met elkaar. Een fijn naslagwerk dat je ook makkelijk weer ter hand neemt. Lisa is zeer kundig en weet met enthousiasme haar kennis en ervaring over te brengen. Lisa zet je wel goed op schrijf en is opbouwend kritisch naar de resultaten van de oefeningen.  

  Marie-Gon Vos Interieurarchitect
 • Sluit aan op verwachtingen en praktijk en vond ik zelfs boven verwachting. Handige tips en trucs en stappenplan. Leuk de mogelijkheid om een eigen case te kunnen uitwerken en goed om te oefenen met andere voorbeelden. We hebben veel gedaan in die vier dagen. Locatie: prima. Goed bereikbaar. Leuke creatieve ruimte.

  Mirjam Groenestein Senior Marketing Adviseur
 • Ik heb de training prettig ervaren. Het was fijn dat er wat tijd zat tussen de eerste twee en laatste twee dagen om zo alles even te laten bezinken. In die tussentijd ben je toch in je omgeving ook wat oplettender met betrekking tot wat we hebben behandeld. Ondanks dat ik de eerste twee dagen veel bekende elementen van mijn studie terug zag komen, waren de laatste twee dagen wel zeker een verrijking.

  Merel Schot Projectadviseur gebiedsmarketing en participatie
 • Een super leerzame en interessante cursus. Waar het in creatieve processen nog al eens aan schort, is structuur en houvast. De Focus-Fly-Flow methode die je deze cursus leert is hier een mooie oplossing voor. Deze methode gaat in de toekomst zeker bijdragen aan betere concepten!

  Florentine Huijsmans Customer Journey specialist, Etos

Cursus Copywriting

Wat zeggen zij?

 • In drie dagen ontzettend veel geleerd over goede copy. Vincent en Peter van Versdenkers zijn ervaren trainers. Dankzij hun bevlogen stijl vlogen de cursusdagen voorbij. De locatie en de lunches in de buurt maakten de Cursus Copywriting helemaal af!

  Daan de Jager Office Cabling Systems BV
 • Leuke en leerzame training met veel praktijk in een creatieve omgeving. Kleine groep en daardoor veel persoonlijke aandacht. Ik ben nu zekerder van mijn teksten en weet waar ik op moet letten om de lezer te (blijven) boeien

  Yvonne Verdonck Setfocus
 • Een 9 voor deze leuke en nuttige training Copywriting! Veel handige tips gekregen om betere teksten te schrijven. We waren met een klein clubje dus was ook leuk om wat meer naar elkaar te luisteren en te discussiëren!

  Richelle van der Keijl Marketeer, Concept en Zo

Cursus Visuele Communicatie

Wat zeggen zij?

 • Een praktijkgerichte en persoonlijke training! Het programma kwam erg goed overeen met de beschrijving ervan, dus ik kreeg wat ik verwachtte. Ik heb nu genoeg handvatten om de discussie over beeldtaal binnen mijn eigen organisatie aan te zwengelen en een beeldvisie te schrijven.

  Victoria Broens Copywriter bij Springest
 • De training is inspirerend en creatief. Op leuke, eigenzinnige wijze word je getriggerd om creatief na te denken. De training biedt een prettige afwisseling tussen luisteren, kijken en doen met oog voor actuele trends.

  Cynthia Kleinjan Communicatie Specialist, Royal Avebe
 • De training is een inhoudelijke en praktische kennismaking met beeldtaal; hoe zet je het in (op strategisch niveau) voor je bedrijf/merk en hoe maak je verschillende content. Je kunt daarna meteen aan de slag! Ook prettig dat het een kleine groep was, zodat er alle ruimte was voor interactie. Bovendien wist de trainer alle vragen die we op haar afvuurden snel en onderbouwd beantwoorden, erg fijn! De locatie is ook goed bereikbaar, zeker met OV.

  Silvija van Dalen Senior contentspecialist & contentstrateeg, Presenter

Cursus Trendwatching

Wat zeggen zij?

 • Wat een creatieve mensen zijn hier aan het werk en hoe enthousiast gaan zij om met alles wat er gebeurt in de wereld. Met KHN hebben we 3 inspirende dagen gehad en heeft de training ons enorm geholpen om het netwerk rondom trends en inspiraties op te zetten. Dit is zeker aanbevelens waard waarbij de training zich ook nog eens niet alleen in het lokaal plaats vond en ook op een aantal leuke plekken in Rotterdam werd gehouden. Ik heb enorm genoten Top!

  Ivo Berkhoff Koninklijke Horeca Nederland
 • We hebben in 3 volle dagen prachtige inzichten gekregen in het duiden van trends voor onze achterban. Mede door de opgedane kennis kunnen we onze inspiratietours in binnen- en buitenland nog beter opzetten. Cindy en Lisa, bedankt voor de inspirerende dagen.

  Hans van der Kooij Koninklijke Horeca Nederland
en_GBEnglish