Ons team van verse denkers gaat je creatief op scherp zetten

Verse denkers en ervaren docenten die jou en je team bijstaan in je ontwikkeling. Professionals met ruime ervaring binnen het vakgebied èn een achtergrond in autonoom kunstzinnig denken. Als muzikant, acteur, filmmaker, kunstenaar of schrijver. Want dàt is waar Versdenken over gaat; vrij en vernieuwend denken in een strategische context.

 • Lisa van Noorden
  Lisa van Noorden Founder, trainer

  Lisa van Noorden is creatief strateeg en kunstenaar. Met Versdenkers versterkt ze creativiteit in de corporate en creatieve sector.

  Haar doel is een brug te slaan tussen corporate denken en artistiek denken. Zodat je de kracht van creativiteit gebruikt om je merk optimaal in de markt te zetten. Daarnaast coacht Lisa organisaties in hun positionering, branding en werkmethoden. Lisa traint Conceptontwikkeling.

 • Dzenita Camo
  Dzenita Camo Communicatie, trainer

  Dzenita Camo is een ervaren communicatie adviseur, media producer en trainer met een grote passie voor kunst en film.

  Dzenita zit bovenop vernieuwing in communicatie en media, trends, kunst en advertising. Daarover schrijft ze in onze social media en op ons populaire Verdenkers blog. In de training Conceptontwikkeling traint zij creatieve denktechnieken als Scampering en Mindmappen. Ook traint zij Vlog en video voor bedrijven.

 • Cindy Mirande
  Cindy Mirande Trainer

  Allround creatief strateeg Cindy Mirande heeft meer dan 25 jaar ervaring met creatieve communicatie-oplossingen en educatie.

  Ze is een specialist in het verkennen van nieuwe kansen in de markt en het vormgeven van innovatieprocessen en identiteit. Met haar inspirerende aanpak brengt zij mensen en merken aan de praat en in beweging. Cindy traint Trendwatching en Brand storytelling en Contentstrategie.

 • Vincent Mirck
  Vincent Mirck Trainer

  Vincent Mirck heeft ruim 20 jaar ervaring als (hoofd)-
  redacteur, content-specialist en liedjesschrijver. Creativiteit is zijn lust en zijn leven.

  Vincent geeft de training Copywriting. Hij werkte eerder voor KPN en Rabobank, en nu bij VodafoneZiggo. Al die ervaring geeft hij onze deelnemers mee. Vol praktische tips, treffende voorbeelden en leuke opdrachten.

 • Richard Roling
  Richard Roling Trainer

  Richard Roling is full-time trainer, acteur en dagvoorzitter. Hij verzorgt voor Versdenkers, samen met Lisa van Noorden, de training Storytelling. Zijn lijfspreuk: Who said that pleasure wasn’t functional?

  Richard ondersteunt organisaties bij verandertrajecten, communicatievraagstukken en teambuilding. In al zijn projecten zet hij theater in om mensen in beweging te krijgen. De juiste toon zorgt voor een open sfeer waarbij iedereen zich gehoord voelt.

 • Theresa Hartgers
  Theresa Hartgers Trainer

  Theresa Hartgers is een zeer ervaren en bevlogen Illustrator. Ze werkt veel als live-tekenaar op events en bedrijfsbijeenkomsten.

  Theresa is een kei in visueel notuleren en zakelijk tekenen. Als geen ander vat zij de essentie van een meeting of strategie samen in aanstekelijke, eenvoudige tekeningen. Zakelijk tekenen doet ze met passie en inzicht, en ze geeft dit graag door aan andere professionals.

 • Frank Paats
  Frank Paats Trainer

  Frank is sinds 1988 als art director en ideeën-bedenker gespecialiseerd in de kunst van het contact maken. 

  In de Nudging & Guerrilla marketing workshops leert Frank je hoe je je doelgroep op een positieve manier tot gedrag aanzet. En hoe je daarbij maximaal in beeld komt met opvallende communicatie. Met Joyce Meuzelaar publiceerde hij ook een boek: Geschenk uit de Hemel, met tientallen inspirerende relatiegeschenken.

 • Hans Kempen
  Hans Kempen Trainer

  Onze podcast trainer Hans Kempen is radiocoach bij NPO FunX.

  Als talentcoach, eindredacteur, dj, producer en regisseur van radio-programma’s en podcasts heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de mediawereld. Hans werkte onder andere voor Sky Radio Group, Talpa en Eurosport. Als podcasting expert besteedt hij veel aandacht aan concept, programma en presentatie skills.

 • Hannah van den Elzen
  Hannah van den Elzen Social media wiz

  Hannah van den Elzen is de social media wiz van Versdenkers.

  Vind je onze social media posts, trends en de maandagmorgentips leuk? Allemaal het werk van Hannah. Ze studeert dit jaar af op Lifestyle Transformation Design aan de WDKA. Nog even en ze is inter-disciplinair ontwerper met een specialisatie in future thinking, visuele technieken en speculatief ontwerp.

 • Nieuw teamlid
  Nieuw teamlid Creatief, visionair, pro-actief

  Wil je teamen met Versdenkers?

  Ben jij een specialist in je vakgebied, met een passie voor creatief denken? Heb je een lesprogramma of een idee wat aansluit bij onze doelgroep? En ook nog ervaring met trainen?
  Mail lisa@versdenkers.nl of bel 0619 598 987.

en_GBEnglish