Suspects on the floor 1 – Quinten Reehuis – Sisters in Songwriting

Luister naar Versdenkers op de vloer #1

Podcast Versdenkers op de vloer

In deze eerste VODV is te gast: Quinten Reehuis. Creative business strateeg en business activist. Eigenaar van Curiosity Amsterdam, werkt voor gerenommeerde internationale merken.

Versdenker founder Lisa van Noorden praat met Quinten over hoe creativiteit in organisaties steeds belangrijker wordt. Welke skills worden daarmee onmisbaar in het bedienen van de markt? En creatief positioneren en communiceren vraagt veel lef en doorzettingsvermogen.. hoe verleid je je klant om daarin mee te gaan?

Daarnaast aandacht voor Sisters in Songwriting die recent hun eerste all female produced album uitbrachten. En voor dialektiek; een redeneervorm die door middel van tegenstellingen naar het wezen van de waarheid probeert te zoeken.

Waarover gaat Versdenkers op de vloer?

Versdenkers ontwikkelt creativiteit in organisaties en is geworteld in de kunsten. Maar hoe werkt creativiteit en hoe stimuleer je creatief talent in je organisatie? In Versdenkers op de vloer praat founder Lisa van Noorden met creative managers van grote en kleine organisaties.

 

nl_NLDutch